Smo poljedelska kmetija , ki se še ukvarja z prašicerejo in predelavo mesa na kmetiji. Obdelujemo cca. 35 ha njiv. S prirejo svinjskega mesa se ukvarjamo že od leta 1951. V reji imamo cca 30 plemenskih svinj in 2 merjasca . Pujske nato na kmetiji vzredimo do željene pitovne teže , katera je pomembna za dobre domace koline. Temu se rece tudi zaključena reja. Vendar se pa naša reja predvsem razlikuje od ostalih . Že pri izgradnji hleva, smo omogocili prašicem dovolj gibalnega prostora in dobro pocutje , saj so vse živali na polnih tleh nastlanih s slamo in izpusti na odprt zrak in sonce , tako da se živali pocutijo cim bolj naravno . Posledicno so pa bolj zdrave in živahne , tako da ne uporabljamo nobenih preventivnih antibiotikov. Vkljuceni smo tudi v sistem nadzora Dobrobit živali. Kvalitetno vzrejene prašice lahko predelamo v zelo okusne in kakovostne izdelke , kot so to delali že naše babice in dedki. Zato smo se odlocili, da to najkakovostnejšo meso predelamo v razne izdelke po tradicionalnih postopkih , ki zajemajo razsoljevanje , dimljenje, sušenje in shramba. Meso z zaseko , salame ,sušena rebra, domace klobase ,ocvirki in mast .... Tradicionalna predelava zahteva veliko znanja in izkušenj , posebej pa dosti casa, ki daje našim izdelkom pridih domačnosti in naravnosti.