Loading...
Pilotno obodobje delovanja od 3.1.2020 - 3.7. 2020, aktivacija od 4.7.2020
Prijava
Registracija
Prijava
Moj profil
Odjava
Ponudniki
Vprašanja
Kontakt
Inno-rural
Odkrijte ponudbo lokalne hrane
Ni rezultatov iskanja!
Izberite občino
Maribor
Duplek
Lenart
Pesnica
Rače - Fram
Kungota
Šentilj
Starše
Sv. Trojica v Slovenskih goricah
Hoče - Slivnica
Cerkvenjak
Ruše
Razkrižje
Poljčane
Sveti Jurij v Slovenskih goricah
Ptuj
Sveti Tomaž
Markovci
Oplotnica
Lovrenc na Pohorju
Podlehnik
Šentjur
Miklavž na Dravskem polju
Križevci
Postojna
Slovenska Bistrica
Majšperk
Slovenske Konjice
Sveti Andraž v Slovenskih goricah
Ormož
Vojnik
Videm
Turnišče
Cirkulane
Kidričevo
Žetale
Juršinci
Moravske Toplice
Trnovska vas
Koper
Krompir
Krompir (lat. Solanum tuberosum L.) vsebuje veliko vode, okoli 80 odstotkov, 17,2 odstotka ogljikovih hidratov, 1,7 odstotka beljakovin, 1 odstotek mineralnih snovi, od tega največ železa, fosforja, vitaminov in le 0,1 odstotka maščobe. V njem je tudi veliko vitamina C, vitamina A, ki poživlja, in vitamina F, imenovanega kožni vitamin. Vitamin C se pri kuhanem ali pečenem krompirju ohranja. Pri vsej ostali zelenjavi pa se s kuhanjem povsem uniči. Krompir spada med razhudnike, v zelenem in kalečem krompirju je strupeni alkaloid solanin, zato zelenega in kalečega se krompirja nikoli ne uživamo.
Število ponudnikov: 6
Kmetija Horvat
Nad reko 15, Maribor
zaprto; odpre se ob 09:00
Open Popup Upload
041 741 584
zelenjava.horvat@siol.net
Sadjarska kmetija Skok
Rošpoh - Del 94, Rošpoh - del
zaprto; odpre se ob 08:00
Open Popup Upload
041 830 606
02 62 31 505
Beno.skok@siol.net
Kmetija Murko
+386 41 526 377
s.murko@gmail.com
Kmetija Pesel
+386 41 615 044
janko.pesel@gmail.com
Kmetija Rankovec
+386 40 580 773
+386 2 653 72 91
Kmetija Ži-Va
Partizanska ulica 14
zaprto; odpre se ob 08:00
Open Popup Upload
070 235 810
kmetija.ziva@gmail.com
Copyright @ ZIP 2024
Politika zasebnosti
Splošni pogoji
Uporabniška navodila